Nuffield DC-laturi, alkuperäinen ja hyväkuntoinen. Laturilla vuoden takuu. Hinta toimituskuluineen 45 euroa.

10-vaihteisiin Nuffield ja Leyland traktoreihin nk hidas pakki (teollisuuspakki) esim metsätöihin ja kaivureihin. Hammasakseli sisältää uudet neulalaakerit. Hinta 575 euroa (sis ALV) ja toimituskulu 8 euroa. Vakio peruutusvaihteen pyörä ottaa syötön 3. vaihteelta, mutta tämä ottaa 2. vaihteelta ja on sen tähden huomattavasti hitaampi. (Slow reverse gear shaft for 10-speed gearboxes of Nuffield and Leyland tractors).

Rivimallisten suoraan jakopäässä kiinni olevien Nuffield/Leyland Simms ruiskutuspumppujen mittaus, säätö ja kunnostus. Kysy tarjousta. Pelkkä ruiskutusmäärien säätö 150 euroa (sis ALV). Ruiskutusmäärien säätöön kuuluu myös pumpun sisäinen ajoitus ja ruiskutushetken merkin teko. Tehdään myös ruiskutussuuttimien kunnostusta/säätöä.

Laippamutteri 1/2" UNF mm sylinterikannen pultteihin. Avainväli 21 mm (alkuperäisessä 19 mm). Huomattavasti alkuperäisiä muttereita lujempi. Hinta yksittäiskappaleena 10 euroa (sis ALV). Täyden pulttisarjan mukana koko sarjan hinta 80 euroa. Toimituskulu on postimaksu.

Korjauspultti sylinterikanteen (Nuffield/Leyland). Jos lohkosta on mennyt kierre, näillä pulteilla voi korjata tilanteen tekemällä lohkoon uuden M14x1,25 kierteen (nk sytytystulppakierre) entisen 1/2" UNF kierteen tilalle. Yläpään kierre pulteissa on vakio 1/2" UNF. Korjauspultin kappalehinta 18 euroa (sis ALV).

Sylinterikannen pultit lujuusluokassa 14.9 (40 % lisää lujuutta/kiristysvoimaa alkuperäisiin nähden). Koko sarjan hinta 7 + 9 pulttia karkaistuine muttereineen ja karkaistuine aluslevyineen 4 sylinteriseen moottoriin 160 euroa (sis ALV). Huom kuvassa näkyy vain osa pulteista. Pultteja/muttereita/aluslevyjä myydään myös erikseen. Tilattaessa on hyvä mainita alkuperäisten pulttien pituudet.

Sylinterikannen täyskuparinen tiiviste 1,25 mm 6 sylinteriseen Nuffield/Leyland moottoriin. Hinta 90 euroa (sis ALV). Vaatii sylinteriputkien yläpään koneistuksen ja tiivisteliiman. Tarkoitettu viritettyihin moottoreihin.

Sylinterikannen täyskuparinen tiiviste 1,25 mm 4 sylinteriseen Nuffield/Leyland moottoriin. Hinta 70 euroa (sis ALV). Tiiviste vaatii sylinteriputkien yläpään erikoiskoneistamisen ja tiivisteliiman käytön. Tarkoitettu lähinnä viritettyihin moottoreihin, joissa vakiotiiviste ei kestä. Tämä siirtää tehokkaasti lämpöä kannen ja lohkon välillä.

Vakioalennusvaihteen pyörästö kuivajarrullisiin Nuffield/Leyland traktoreihin. Hinta 400 euroa (sis ALV). Pyörästö ollut 400 tuntia käytössä, mutta on uuden veroinen.

10-vaihteisen vaihteiston aluevaihtajan hammaspyörät. Pieni puoli pysyy vakiona ja isompi puoli nopeutuu n 52 %. Hinta on 650 euroa (sis. ALV). (Gears for 10-speed gearboxes area selector -- keeps LOW area original and increases HIGH area speeds about 52 %). Erikoisvälityssuhteen suunnittelu ja pyörien toimitus ko kohteeseen 1100 euroa. Hinnat toimituskuluineen.

Aluevaihtajan isomman hammaspyörän lisäholkki. Tarvitaan silloin, kun vaihteiston sivuakseli on pitkää mallia. Hinta 45 euroa (sis ALV).

D100 männän kartioasennusholkki. Paras tapa asentaa männät renkaineen sylintereihin. Hinta 25 euroa (sis ALV).

Rullakeinuvipusarja Nuffieldiin ja Leylandiin. Sarja sisältää: keinuvivut neulalaakereineen, uudet keinuvipuakselit, väliholkit, voiteluputken kiinnikkeineen, uudet teräksiset keinuvipuakselin pukit pultteineen. Hinta on 1200 euroa 4 syl moottoriin (sis ALV). Keinuvivut tarkoitettu lähinnä viritettyihin moottoreihin. Kuvassa näkyy vain rullakeinuvivut ja kovat akselit. Sarja sopii myös alkuperäisiin alumiinipukkeihin, jolloin hinta on 800 euroa. Toimituskulu 11 euroa.

Kondenssivedenpoistolla varustettu vaihteiston öljyntyhjennystulppa. Tulppaparin hinta 50 euroa (sis ALV) toimituskuluineen.

Varaosapumppu yo Nuffield ja Leyland kokonaiseen hydraulipumppuasetelmaan. Hinta 130 euroa (sis ALV). Toimituskulu normaali postipakettimaksu.

Nuffield/Leyland hydraulipumppu. Yksöispumppu (max 180 bar/40 L/min). Sopii kaikkiin malleihin, myös 3 sylinterisiin, mutta traktorin malli mainittava tilauksessa. Putket ja liittimet ja asennusohje sisältyvät hintaan. Pumppu käyttää traktorin alkuperäisiä imusuodattimia. Hinta 450 euroa (sis ALV). Postikulu lähimpään vastaanottajan toimipisteeseen Suomen alueelle 11 euroa. (Single pump for all Nuffield and Leyland tractors. Uses original suction filters).

Kaksoispumppu Leylandiin. Sopii malleihin, joissa pikkupumppu kierrättää vaihteistoöljyä suodattimen kautta ja pitää öljyä puhtaana tällä tavalla. Pumppu hyödyntää myös kaikki traktorin alkuperäiset imusuodattimet. Ensiöpumpun tuotto max 40 L/min/180 bar ja pikkupumpun tuotto 9 L/min. Mukana toimituksessa paineputki, sen liittimet, varoventtiili pikkupumpulle liittimineen ja imusuodattimen väliholkit sekä kirjalliset asennusohjeet. Pumpun verollinen hinta toimituskuluineen lähimpään postin palvelupisteeseen Suomeen 915 euroa. Tilattaessa mainittava traktorin malli. (Double pump for Leyland tractors. Performs original functions).

Vetoakseleiden tiivistesarja. Traktorin malli mainittava tilauksen yhteydessä. Hinta sarjalle 110 euroa (sis ALV). Osia myydään myös erillisinä. Pelkkä holkki 25 euroa, akselitiivisterengas 13 euroa ja huopatiiviste 10 euroa. Toimituskulu Suomeen koko sarjalle 6 euroa.

Perän alennusvaihde. Sopii Nuffield 10/60 ja uudemmat 10-vaihteiset kuivajarrulliset mallit. Nostaa nopeuksia n 62 % (syncro mallissa n 35 %). Hinta 1400 euroa (sis ALV) toimituskuluineen Suomen alueelle..

Moottoriöljysuodattimen muunnossarja. Sopii Nuffield 4/65 ja Leyland traktorit, 3 ja 4 sylinteriset mallit aina malliin 804 asti. Hinta 68 euroa (sis ALV). Toimituskulu Suomeen 6 euroa. Pelkän suodatinpatruunan hinta 12 euroa ja toimituskulu 6 euroa. Patruunoita myydään myös erikseen.